15 Eylül 2015 Salı

İş Güvenliği Dikkat Çekiyor



     Günümüzde pek çok mesleki kuruluş, üretimlerini daha seri ve pratik bir biçimde arttırırken, aynı zamanda iş güvenliğine de paralel olarak önem vermek zorundadır.
        
 
      İnsanların daha rahat ve güvenceli işte çalışmalarını teminatları ile garanti altına alan iş verenler, ayrıca iş güvenliği uzmanlarına da ihtiyaç duymaktadır. Bu hizmetin gerçekleşmesi amacıyla kurulan kuruluşlar ise, uzman eğitmenler ile daha sağlıklı bir iş hayatının sağlanması için çalışmalar sürdürmektedir.
                İş hayatında belli belirsiz bir çok zorluk mevcuttur. Çalışanlar ise, üretimi gerçekleştirmenin yanında bu zorluklarla da mücadele etmeyi öğrenmektedir. İş güvenliği yasası ile çalışanlar koruma altına alınırken, sektörde Ortam Sağlığı Güven Birimleri (OSGB) bu doğrultuda rolün önemli bir kısmını üstlenmiştir. Bunlardan biri olan İstanbul Vizyon, sahip olduğu eğitimli ve donanımlı iş güvenliği uzmanları ile işverenler arasında gerçekleştirdiği güçlü iletişimlerle öne çıkmaktadır.
             Çalışanların güvence altına alınmasını isteyen OSGB ile iş hayatı risklerden andırılmaktadır. Bunun için, acil durum planı gibi projeler üretilmekte ve gerçekleştirilmektedir.
             Yanı sıra, patlamadan korunma dokümanı gibi belgelerle çalışanlar bilgilendirilmektedir. Siz de daha iyi koşullarda güvenli bir iş hayatı için, www.istanbulvizyonosgb.com adresini ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder